Καρναβάλι Παραμυθιάς: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση της Θεσπρωτίας

Καρναβάλι Παραμυθιάς: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση της Θεσπρωτίας


20 ημέρες πριν τις απόκριες και στις τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την καρναβαλική παρέλαση της Παραμυθιάς που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 1 Μαρτίου στην Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σύλλογοι, φορείς, μαθητές και ιδιώτες ετοιμάζουν τις συμμετοχές τους, με την θεματολογία να αφορά την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα καθώς και την λαογραφία με έντονη δόση σάτιρας, ενώ αναμένονται και 2 συμμετοχές έκπληξη.

Και στην φετινή παρέλαση αναμένονται περισσότεροι από 600 καρναβαλιστες σε περισσότερα από 15 θεματικά γκρουπ.

Για συμμετοχές, μπορείτε να απευθύνεστε στο δημαρχείο Παραμυθιάς στο τηλέφωνο 2666360123 καθώς και στους κατά τόπους φορείς και συλλόγους.

Οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή, θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, με το πλήρες πρόγραμμα να ανακοινώνεται σύντομα.
Καρναβάλι Παραμυθιάς: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση της Θεσπρωτίας Καρναβάλι Παραμυθιάς: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.