Ηγουμενίτσα: Ανταπάντηση Γόγολου στον Βασίλη Γκόλια

Ηγουμενίτσα: Ανταπάντηση Γόγολου στον Βασίλη Γκόλια


Ο συντονιστής του Δήμου για τον Covit -19 με ανακοίνωσή του, «συστήνεται» στους δημότες, κατηγορώντας παράλληλα τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για τις προτάσεις με τοπικό χαρακτήρα, που υπέβαλε στο Δήμο για τον κορονοϊό !


Οι δράσεις σε τοπικό επίπεδο για τον Covid – 19, που προτάθηκαν από τη Δημοτική Παράταξη, στην οποία έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, αποτελεί συνέχεια της αναφοράς που είχα κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο μόλις προχθές, για κατάθεση προτάσεων της αντιμετώπιση του κορονοϊου σε τοπικό επίπεδο και την προτροπή του κ. Δημάρχου «να απευθυνθούμε σε κάποιον Αντιδήμαρχο» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αυτό κάναμε !

Ο κ. Γκόλιας ή δεν άκουσε τι ειπώθηκε ή ο κ. Δήμαρχος, ως συνήθως γίνεται, ξέχασε τι είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο, και ο κ. Γκόλιας δεν ενημερώθηκε.

Το όργανο που έχει συσταθεί για τον Covid -19 με συντονιστή τον κ. Αντιδήμαρχο όπως μάθαμε, έχει επιλέξει «… να ενημερώνει τους πολίτες, για την καμπάνια του Υπουργείου, από τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου μας, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τον τύπο…» όπως σχετικά αναφέρει στο κείμενό του.

Βεβαίως, άλλοι Δήμοι έχουν προχωρήσει σε μέτρα και δράσεις που εξειδικεύονται ανάλογα με τον περιοχή και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, πέραν της αναπαραγωγής των μέτρων του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που έτσι κι αλλιώς βλέπουμε στα κεντρικά Μ.Μ.Ε. 

Αυτό διαπιστώσαμε και για το λόγο αυτό, προχωρήσαμε στη σύνταξη των προτάσεων μας. Ως Δημοτική Παράταξη αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να κάνει τις ανάλογες πράξεις προς όφελος των πολιτών.

Έχω την πεποίθηση, ότι κάποιες από τις προτάσεις μας θα υλοποιηθούν και θα χαρούμε ιδιαίτερα, εάν με αυτές προσφέρουμε κάτι στην αντίμετώπιση του προβλήματος. 

Όσον αφορά τα « περί επικοινωνιακής προπαγάνδας» δεν μας κάνουν εντύπωση, γιατί έτσι αντιμετωπίζεται κάθε πρότασή μας.

Βεβαίως, περιμέναμε την ίδια αντίδραση από το συντονιστή του Δήμου για τον Covid 19, στην απαγόρευση μετακίνησης των πολιτών στον ποδηλατόδρομο του ΤΕΙ, από τον ΟΛΗγ. Α.Ε. 
Τί τον εμποδίσε να το κάνει ;
Του θυμίζω, ότι την ίδια ημέρα, με το υπ.αρ. Πρωτ. 4104 έγγραφο του Δήμου, εκτιμώ με πρωτοβουλία δική του ως συντονιστής, είχε ζητηθεί διευρυμένη απαγόρευση σε περιοχές του Δήμου με απόφαση προφανώς του αρμοδίου οργάνου που προϊσταται, η οποία δεν εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Πώς επέτρεψε να εφαρμόζεται μια έωλη απόφαση, χωρίς νομιμοποίηση από τη Γ.Γ.ΠΠ.;
Μήπως δεν γνώριζε για την αποστολή του αιτήματος από το Δήμο; 
Υπήρχε σχετική εισήγηση του οργάνου, του οποίου είναι επικεφαλής ή κάποιος άλλος υπέβαλε το αίτημα εν αγνοία του;

Καλώ τον φίλο Βασίλη, αν και μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του, να διαβάσει το κείμενό μας προςεκτικά και να δει το σχετικό απόσπασμα του βίντεο από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα για μια ακόμη φορά μέσω του παρόντος κειμένου, του εύχομαι καλή τύχη στη νέα αρμοδιότητα που έχει αναλάβει, πέραν αυτής του Αντιδημάρχου Οικονομικών και τον διαβεβαιώνουμε για την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Μετά από την κατάθεση των προτάσεων μας στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, είδαμε δύο ανακοινώσεις από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο την ιδια ημέρα,η μία προς εμένα και η άλλη προς ενημέρωση των πολιτών. 

Αυτό δείχνει ότι μια ουσιαστική αντιπολίτευση από την παράταξη μας μπορεί να κάνει μια Δημοτική Αρχή καλύτερη....

Καλή Ανάσταση !

Διαβάστε επίσης:

Ηγουμενίτσα: Ανταπάντηση Γόγολου στον Βασίλη Γκόλια Ηγουμενίτσα: Ανταπάντηση Γόγολου στον Βασίλη Γκόλια Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.