Ηγουμενίτσα: Μη νόμιμο το κλείσιμο του ποδηλατόδρομου!!!

Ηγουμενίτσα: Μη νόμιμο το κλείσιμο του ποδηλατόδρομου!!!


Την απάντηση του δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, προκάλεσε η ερώτηση του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γόγολου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το εάν είναι νόμιμη η απόφαση που έλαβε η ΟΛΗΓ Α.Ε. για την απαγόρευση κυκλοφορίες στον ποδηλατόδρομο.

Σύμφωνα με τον κ. Λώλο, έχει ζητηθεί επίσημα από την πολιτική προστασία η απαγόρευση κυκλοφορίας, τόσο στον ποδηλατόδρομο όσο και στον πεζόδρομο της 49 Μαρτύρων, χωρίς μέχρι στιγμή να έχει λάβει κάποια απάντηση, χαρακτηρίζοντας μη νόμιμη την απόφαση της διοίκησης της ΟΛΗΓ.

Ο κ. Πιτούλης, όπως μπορείτε να δείτε και στο απόσπασμα που ακολουθεί, δήλωσε πως η απόφαση της ΟΛΗΓ δεν έχει καμία νομική υπόσταση και πως μια τέτοια απόφαση μπορεί να πάρει μόνο ο κ. Χαρδαλιάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ...
Το ότι η ΟΛΗΓ Α.Ε. δεν ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία, δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι να ξεχυθούμε στον ποδηλατόδρομο. Ο νομός Θεσπρωτίας είναι από τους λίγους νομούς της Ελλάδας στον οποίο δεν έχει εμφανιστεί κανένα κρούσμα του κορωνοϊού, το οποίο πέρα των άλλων είναι  σημαντικό και για την τουριστική περίοδο που θα ακολουθήσει. 
Ας μην χαλάσουμε αυτή τη καλή εικόνα...

Ηγουμενίτσα: Μη νόμιμο το κλείσιμο του ποδηλατόδρομου!!! Ηγουμενίτσα: Μη νόμιμο το κλείσιμο του ποδηλατόδρομου!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.