Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις υπεραγορές

Επιστολή διαμαρτυρίας  του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις υπεραγορές


Την αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας προκάλεσε το δημοσίευμα του thespro.gr, για τις διαμαρτυρίες των εμπόρων οι οποίοι βλέπουν γνωστό πολυκατάστημα - S/M που δραστηριοποιείται και στην περιοχή μας, πέρα από τα είδη βασικής ανάγκης (τρόφιμα), να συνεχίζει να εμπορεύεται είδη ένδυσης και υπόδησης.

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων:

Θέμα: Αθέμιτος ανταγωνισμός από τις υπεραγορές

κ. Υπουργέ 
ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας σας μεταφέρει την έντονη διαμαρτυρία του εμπορικού κόσμου, από το γεγονός ότι επιχειρήσεις πώλησης τροφίμων και υπεραγορές τροφίμων, επιτρέπεται να πωλούν προϊόντα όπως ενδύματα, υποδήματα, εσώρουχα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη σπιτιού, κ.λπ., τη στιγμή που εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης των παραπάνω και άλλων ειδών είναι υποχρεωτικά κλειστά. 

Το γεγονός αυτό, αποτελεί από μόνο του αθέμιτο ανταγωνισμό, που δίνει τη δυνατότητα στις παραπάνω επιχειρήσεις να αυξάνουν ακόμη περισσότερο τον τζίρο τους εις βάρος των μελών μας και μάλιστα, σε μια περίοδο, που δεχόμαστε μεγάλο χτύπημα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. 

Ζητούμε να προβείτε άμεσα στην έκδοση απόφασης που να αποκλείει τα καταστήματα πώλησης τροφίμων από την πώληση και διάθεση άλλων ειδών, πλην τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, και συγκεκριμένα όλων των προϊόντων που ανήκουν στους ΚΑΔ κύριας και δευτερεύουσας δραστηριότητας των καταστημάτων που τελούν σε αναστολή. 

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, καθώς οι πληγείσες επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε παραμένουν κλειστές ήδη 25 ημέρες κι η «επόμενη» μέρα προοιωνίζεται πολύ δύσκολη. 

Για το ΔΣ 
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας 
Μαρέτης Ανδρέας Κυπριανός Γεώργιος
Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις υπεραγορές Επιστολή διαμαρτυρίας  του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις υπεραγορές Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες