Ηγουμενίτσα: Κινητή υγειονομική βόμβα στις δημόσιες τουαλέτες του ΟΛΗΓ

Ηγουμενίτσα: Κινητή υγειονομική βόμβα στις δημόσιες τουαλέτες του ΟΛΗΓ


Δεν είναι η πρώτη φορά που καταπιανόμαστε με το θέμα των δημοσίων τουαλετών που υπάρχουν στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται απέναντι από το κτήριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας και το Αστυνομικό Μέγαρο.

Στο κεντρικότερο σημείο δηλαδή της πόλης της Ηγουμενίτσας και η διαχείριση των οποίων είναι στη δικαιοδοσία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Οι τουαλέτες υποτίθεται πως είναι ανοιχτές για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Και λέμε υποτίθεται, καθώς εδώ και πάνω από ένα χρόνο, οι τουαλέτες έχουν καταληφθεί από δύο αλλοδαπούς επαίτες, οι οποίοι τις έχουν μετατρέψει σε "οικεία" τους.


Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που κατέγραψε η κάμερα του thespro.gr, τα δύο άτομα έχουν μετατρέψει τις τουαλέτες σε κανονικό σπίτι, μέσα στο οποίο κοιμούνται αλλά και τρώνε.

Μάλιστα έχουν ξηλώσει την πόρτα από το WC γυναικών και την χρησιμοποιούν να να κλείσουν την "γκαρσονιέρα" που έχουν φτιάξει στις ανδρικές τουαλέτες.


Εκ των πραγμάτων οι τουαλέτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους πολίτες, με αποτέλεσμα, ο χώρος γύρω από τις τουαλέτες να έχει καταστεί πλέον εστία μικροβίων αφού πολλοί συμπολίτες –και δικαιολογημένα-, κυρίως ηλικιωμένοι, καταφεύγουν στον υπαίθριο χώρο για την ανάγκη τους. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι η έντονη δυσοσμία και η συγκέντρωση μικροβίων.

Ειδικά τις ημέρες που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού, ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι μεγάλος.

Σοβαρός κίνδυνος υπάρχει και για την υγεία των δύο αυτών ανθρώπων, οι οποίοι κυκλοφορούν και επαιτούν καθημερινά σε ολόκληρη την πόλη, ειδικά έξω από σούπερ μάρκετ και καταστήματα εστίασης.

Πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές.

Ας δείξουν οι αρμόδιοι ότι διαθέτουν ένα σύγχρονο και κοινωνικό πρόσωπο, όπου σέβεται τόσο τους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες αυτής της πόλης.
Ηγουμενίτσα: Κινητή υγειονομική βόμβα στις δημόσιες τουαλέτες του ΟΛΗΓ Ηγουμενίτσα: Κινητή υγειονομική βόμβα στις δημόσιες τουαλέτες του ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.