Ηγουμενίτσα: Συσσώρευση νερών στο οδόστρωμα δίπλα από τον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο

Ηγουμενίτσα: Συσσώρευση νερών στο οδόστρωμα δίπλα από τον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο


Η σχετικά μικρή βροχόπτωση το βράδυ της Παρασκευής, ανέδειξε ένα πρόβλημα το οποίο καλό είναι να λάβουν υπόψη τους, οι υπεύθυνοι τους έργου της κατασκευής της προέκτασης του ποδηλατόδρομου Ηγουμενίτσας, προς την παραλία του Δρεπάνου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η κατασκευή του ποδηλατόδρομου, έχει αποκόψει τη φυσική ροή των νερών της βροχής προς τη θάλασσα, με αποτέλεσμα αυτά να συσσωρεύονται πάνω στο οδόστρωμα, καταλαμβάνοντας στο σύνολό της σχεδόν, τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, με κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα.


Και αν αυτό το πρόβλημα φάνηκε με μια μικρή βροχόπτωση, αντιλαμβανόμαστε το τί θα προκαλέσει μια ισχυρότερη και παρατεταμένη βροχή.

Δεν είμαστε ειδικοί για να προτείνουμε κάποια λύση.

Η αναθέτουσα αρχή και ο εργολάβος του έργου, είναι αυτοί οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να βρουν τη λύση.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.