Κέρκυρα: Τεστ για Covid-19 σε όλο το συγγενικό περιβάλλον του 53χρονου Θεσπρωτού

Κέρκυρα: Τεστ για Covid-19 σε όλο το συγγενικό περιβάλλον του 53χρονου Θεσπρωτού


Τις εξελίξεις αναμένει πλέον η οικογένεια του 53χρονου όσον αφορά τα όσα έγιναν αμέσως μετά τον θάνατο του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον έγιναν τεστ στα στενά μέλη της οικογενείας του και σε συγγενείς τα οποία αναμένονται αύριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι 0 Δικηγόρος του αδερφού του 53χρονου Ιωάννης Ρίγγας, μιλώντας στο Corfutv το βράδυ της Κυριακής, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν το θρίλερ με τον θάνατο άντρα.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι: «οι συγγενείς έχουν ηθικό δικαίωμα να ξέρουν από τι πέθανε ο άνθρωπος τους χωρίς σκιές. Επίσης υπάρχει έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ούτως ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία που πρέπει για ιχνιλάτιση του φαινόμενου και προστασία του κοινωνικού συνόλου. Η κατάσταση είναι τραγελαφική. Ο Ιατροδικαστής είναι επίσημη αρχή και θεωρώ ότι έχει την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στις εκφράσεις του. Αυτό αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς ΕΟΔΥ. Πρόθεση μας δεν είναι να στοχοποιήσουμε κανέναν. Θα έπρεπε τα αντανακλαστικά να κινηθούν άμεσα όλων των αρμοδίων. Κακώς δόθηκε άδεια ταφής χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Κέρκυρα: Τεστ για Covid-19 σε όλο το συγγενικό περιβάλλον του 53χρονου Θεσπρωτού Κέρκυρα: Τεστ για Covid-19 σε όλο το συγγενικό περιβάλλον του 53χρονου Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.