Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς

Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς


Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του κυκλικού κόμβου κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς, με τις εργασίες να έχουν φτάσει στο 50%.

Η κυκλοφορία συνεχίζεται να πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους δρόμους, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου.

Το έργο εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, έχει αρχικό προϋπολογισμό 516.500€ και απαντά σε ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Παραμυθιάς και των κοινοτήτων της σχετικά με την ασφάλεια διέλευσης οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με την Π.Ε Θεσπρωτίας καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε οι κυρίως εργασίες της ασφαλτόστρωσης να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν με ειδική σήμανση για την βοήθεια των οδηγών και στα δύο ρεύματα.
Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.