Ηγουμενίτσα: Τα μικρά παιδιά θα τα σκεφτεί κανείς;

Ηγουμενίτσα: Τα μικρά παιδιά θα τα σκεφτεί κανείς; 


Η φωτογραφία είναι από νέα παιδική χαρά που κατασκεύασε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, πριν από δύο μήνες, στο παρκάκι απέναντι από τα καταστήματα των τραπεζών.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, αντί στην παιδική χαρά να παίζουν μικρά παιδιά, κάνουν "πάρτυ" τα αγριόχορτα.

Όπως μάλιστα τόνισε ο αναγνώστης, "όλοι χαρήκαμε όταν είδαμε να αναπλάσσεται προς το καλό το παρκάκι και να κατασκευάζεται για πρώτη φορά παιδική χαρά στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Όμως τα παιδιά μας, που δύο μήνες τώρα την αντίκριζαν από μακριά και ανυπομονούσαν να την επισκεφτούν, δεν μπορούν να το κάνουν εξαιτίας των αγριόχορτων".

Από όσο γνωρίζουμε ο διαγωνισμός για τη συντήρηση του πρασίνου από την πλευρά του ΟΛΗΓ έχει ολοκληρωθεί. Γιατί επομένως καθυστερεί να ξεκινήσει τις εργασίες ο πλειοδότης; 

Είναι κρίμα και τα παιδιά μας να μην μπορούν να χαρούν το πάρκο στο σύνολό του, όπως και τα λουλούδια που έχουν φυτευτεί και που σιγά - σιγά τα "πνίγουν" τα ζιζάνια. 
Ηγουμενίτσα: Τα μικρά παιδιά θα τα σκεφτεί κανείς; Ηγουμενίτσα: Τα μικρά παιδιά θα τα σκεφτεί κανείς; Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.