Ηγουμενίτσα: Το είπαν και το έκαναν - Ζαρντινιέρες καταστήματος ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο

Ηγουμενίτσα: Το είπαν και το έκαναν - Ζαρντινιέρες καταστήματος ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο


Πριν από εννιά ημέρες, σας είχαμε ενημερώσει για την απόφαση του ΟΛΗΓ, σύμφωνα με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα και stand, πάνω στον ποδηλατόδρομο.


Πιστεύαμε ότι μετά από τη γενική κατακραυγή, η απόφαση αυτή θα ανακαλούνταν.
Μάταια.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία αναγνώστη, συγκεκριμένος καταστηματάρχης, έσπευσε να καταλάβει χώρο πάνω στον ποδηλατόδρομο, οριοθετώντας μάλιστα το "χώρο του" με ζαρντινιέρες για λουλούδια.

Στην φωτογραφία φαίνεται ολοφάνερα οι ξύλινες ζαρντινιέρες που βρίσκονται ΕΠΙ του ποδηλατόδρομου, όπως προέβλεπε άλλωστε και η απόφαση του ΟΛΗΓ.

Και το κατάστημα δεν έχει καν ανοίξει. 
Όλοι φανταζόμαστε, λόγω και της ανάλογης εμπειρίας στο πεζοδρόμιο στα Πλατάνια, τι έχει να συμβεί και μέχρι που θα βγουν τελικά τα σταντ, καταλήγοντας στο τέλος να καταλαμβάνουν ολόκληρο τον ποδηλατόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη επιληφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το οποίο αναμένεται να επιβάλει και τις απαραίτητες κυρώσεις και όχι μόνο να απομακρύνει τις ζαρντινιέρες από τον ποδηλατόδρομο.

Μπορείτε να μας απαντήσετε κύριοι, που ψάχνετε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, εάν σήμερα ένα παιδάκι έπεφτε με το ποδήλατό του πάνω στις γλάστρες σας και χτυπούσε, ποιος θα ήταν ο άμεσος υπεύθυνος και ποιος ο ηθικός αυτουργός;

Ευτυχώς ο κόσμος βλέπει πλέον τί γίνεται γύρω του και αντιδρά με διάφορους τρόπους σε τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Νόμιμες ή παράνομες...
Ηγουμενίτσα: Το είπαν και το έκαναν - Ζαρντινιέρες καταστήματος ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσα: Το είπαν και το έκαναν - Ζαρντινιέρες καταστήματος ΠΑΝΩ στον ποδηλατόδρομο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.