Γυρίσματα ντοκιμαντέρ στο Σούλι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση

Γυρίσματα ντοκιμαντέρ στο Σούλι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση



Με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών το 2021 από την Ελληνική Επανάσταση, η εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων White Fox, πραγματοποίησε γυρίσματα για ντοκιμαντερ το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου στο Σούλι, με θέμα την συμμετοχή των Σουλιωτών στην εδραίωση της ιδέας της επανάστασης.

Στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς όπως το ιστορικό σπίτι των Τζαβελλαίων, συμμετείχε το Σώμα Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης του Δημου Σουλιου.

Σε σχετική ευχαριστήρια δήλωση, το Σώμα αναφέρει:

«Το Σώμα ευχαριστεί την κ. Αναστασία Μάνου και την Εταιρεία παραγωγής White Fox s.a., το σκηνοθέτη και το συνεργείο του, για τη άριστη συνεργασία που είχαν, καθώς και για την εμπειρία που αποκόμισαν.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά και τον Κώστα Τζαβέλλα για τη συνεργασία και την άψογη φιλοξενία του στο Τζαβελλέικο, το ιστορικό σπίτι των Τζαβελλαίων στο Σούλι, όπου και έγινε μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.

Ευχαριστίες και στο Δήμο Σουλίου που μας παραχώρησε ένα χώρο για την εξυπηρέτηση του Σώματος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων»
Γυρίσματα ντοκιμαντέρ στο Σούλι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση Γυρίσματα ντοκιμαντέρ στο Σούλι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.