Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση - Στην Παραμυθιά σπεύδει σήμερα ο ΕΟΔΥ

Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση - Στην Παραμυθιά σπεύδει σήμερα ο ΕΟΔΥ


7 κρούσματα κορωνοιού επιβεβαιώθηκαν, με αποτέλεσμα η Παραμυθιά να τίθεται σε κατάσταση συναγερμού και να εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο της τοπικών περιοριστικών μέτρων. 

Τα πέντε νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής και αποτελούν επαφές των πρώτων. Ανάμεσά τους περιλαμβάνεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς ενώ εκφράζονται έντονοι φόβοι για διασπορά λόγω των επαφών που είχαν τα ήδη επιβεβαιωμένα περιστατικά. 

Στην Παραμυθιά σπεύδει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να δώσει επιτόπου κατευθύνσεις για τις περαιτέρω ενέργειες.

Τα δείγματα είχαν ληφθεί το πρωί, τα περισσότερα από το Νοσοκομείο Φιλιατών και τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν επίσημα το βράδυ της Κυριακής.

Ήδη δύο αδελφές, 52 και 59 χρονών είχαν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών όπου είχε μεταφερθεί η 52χρονη έχει τεθεί σε καραντίνα και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε τεστ ενώ τεστ αναμένεται να γίνει σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Παραμυθιάς.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και αποδεικνύει πως οι στιγμές χαλάρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα.
Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση - Στην Παραμυθιά σπεύδει σήμερα ο ΕΟΔΥ Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση - Στην Παραμυθιά σπεύδει σήμερα ο ΕΟΔΥ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.