Ξεκίνησε ο καθαρισμός του Δρεπάνου - Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των καταστημάτων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του Δρεπάνου - Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των καταστημάτων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης, από την υπηρεσία πρασίνου και καθαριότητας, ο καθαρισμός των χόρτων καθώς και το κλάδεμα των δέντρων στο Δρέπανο, όπως και ο καθαρισμός της ακτής με ειδικό μηχάνημα του Δήμου Ηγουμενίτσας.



Αν και όλες οι παραπάνω εργασίες θα έπρεπε ήδη να έχουν ολοκληρωθεί, καθώς η καλοκαιρινή - τουριστική περίοδος, παρά τα όσα προβλήματα δημιούργησε ο κορωνοϊος, βρίσκει σιγά - σιγά τα "πατήματά" του.

Η αλήθεια είναι πως ο δήμος Ηγουμενίτσας, μέχρι σήμερα είχε δεμένα τα χέρια, καθώς η παραλία του Δρεπάνου ανήκει στην δικαιοδοσία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.


Μετά όμως από το μνημόνιο συνεργασίες που υπογράφηκε, μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και της ΟΛΗΓ Α.Ε., ο πρώτος ανέλαβε την ευθύνη καθαρισμού της παραλίας, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου.

Βέβαια η παραλία τους Δρεπάνου έχει ακόμα πολλά προβλήματα και ελλείψεις, που θα πρέπει να λυθούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν για παράδειγμα σχεδόν πουθενά ντουζιέρες και αλλαξιέρες, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η μη εγκατάσταση ναυαγοσωστών, το οποίο είναι υποχρέωση, κατά τη χρονική περίοδο από 01 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου, από ώρες 10.00 έως και 18.00.

Πύργος ναυαγοσώστη, έτοιμος να πέσει πάνω σε κάποιο παιδί

Υπεύθυνος για την εγκατάσταση των ναυαγοσωστών, εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, παραμένει ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Τα δύο καταστήματα, soho και ostria, έχουν ανακαινιστεί, καθώς ο εργολάβος ολοκλήρωσε τις εργασίες. 

Παρόλα αυτά, για φέτος τουλάχιστον, δεν θα δημοπρατηθούν.
Άγνωστο παραμένει επίσης το εάν θα λειτουργήσει το κατάστημα Κεντρικό.

Ας συντονιστούν επιτέλους οι δεξιοί του δήμου Ηγουμενίτσας, με τους δεξιούς του ΟΛΗΓ, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι το μνημόνιο συνεργασίας δεν υπογράφτηκε μόνο και μόνο για ... κομματική πειθαρχία.

Προς όφελος όλων μας. 
Δεξιών και αριστερών.
Ξεκίνησε ο καθαρισμός του Δρεπάνου - Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των καταστημάτων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ξεκίνησε ο καθαρισμός του Δρεπάνου - Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των καταστημάτων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.