Σύβοτα: Παράπονα επισκεπτών,για την πρόσβαση στην παραλία Μπέλα Βράκα

Σύβοτα: Παράπονα επισκεπτών,για την πρόσβαση στην παραλία Μπέλα ΒράκαΠολλά είναι τα παράπονα από εκατοντάδες εκδρομείς που επισκέφτηκαν το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος τα Σύβοτα. 
Η δημοφιλής παραλία Μπέλα Βράκα όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχε την τιμητική της για μια βουτιά, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αποκλειστεί εν μέρει, λόγω των έργων που γίνονται για τον βιολογικό καθαρισμό στην περιοχή. 
Κανείς όμως υπεύθυνος δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει τον κόσμο που ανέβαινε σε έναν απαράδεκτο δρόμο στην Ανάβρα, με αποτέλεσμα αρκετά Ι.Χ. είτε να πάρουν το δρόμο της επιστροφής ύστερα από πολλές μανούβρες, είτε να επιλέξουν άλλη διαδρομή, μετά από υπόδειξη των ντόπιων, καθώς δεν υπάρχει σχετική σήμανση. 
Καλά τα έργα αλλά και λίγη υπευθυνότητα από την εταιρεία που διαχειρίζεται το έργο και από τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΗ δεν θα έβλαπτε. 
Μια ταμπέλα η οποία θα προειδοποιούσε τους οδηγούς για την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο αλλά και για την εναλλακτική διαδρομή θα μπορούσε να είχε τοποθετηθεί. 
Ελπίδα των κατοίκων και των καταστηματαρχών είναι τα έργα να ολοκληρωθούν σύντομα, καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάνουν κακό στον τουρισμό.
Σύβοτα: Παράπονα επισκεπτών,για την πρόσβαση στην παραλία Μπέλα Βράκα Σύβοτα: Παράπονα επισκεπτών,για την πρόσβαση στην παραλία Μπέλα Βράκα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 09, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Από το τέλος φεβρουαριου έχουν ξεκινήσει τα εργα στο χωριο κ φτασαμε ιουνιο , η καταντια στο μεγαλειο της , κατα τα άλλα θελετε κ τουρισμό , μία πλατεία εχετε και την έχετε κάνει σαν τα μουτρα σας αχριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.