Γκριμάλντι σε Πλακιωτάκη: «Ενδιαφέρομαι για τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Ηρακλείου»

Γκριμάλντι σε Πλακιωτάκη: «Ενδιαφέρομαι για τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Ηρακλείου»


Ο Ιταλός εφοπλιστής που βρίσκεται στην Αθήνα σύμφωνα με πληροφορίες του ΝΜ είχε συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του ιταλικού ομίλου

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο ισχυρός άνδρας του Ομίλου Γκριμάλντι, Εμάνουελ Γκριμάλντι προκειμένου να παραστεί στη σημερινή εκδήλωση των Μινωϊκών Γραμμών για τα εγκαίνια των δρομολόγίων του ε/γ-ο/γ“Κύδων Παλλάς”στη γραμμή Πειραιάς- Χανιά.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Μάρτιο αλλά λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για τα τέλη Ιουλίου.

Χθες ο Ιταλός εφοπλιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΝΜ είχε συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη. Ο Εμάνουελ Γκριμάλντι εξέφρασε το ξεκάθαρο ενδιαφέρον του ιταλικού ομίλου για τα λιμάνια του Ηρακλείου και της Ηγουμενίτσας όπου δραστηριοποιούνται τα πλοία του.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γκριμάλντι το ανακοινώνει στον υπουργό απευθείας και όχι μέσω δηλώσεων στα ΜΜΕ. Βέβαια σε ανύποπτο χρόνο είχε συμπεριλάβει στους στόχους του και το λιμάνι της Πάτρας.

Ο Ιταλός πλοιοκτήτης δήλωσε στον υπουργό ότι είναι πού ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση που έχεις ως επιχειρηματίας στην Ελλάδα την οποία όπως τόνισε θεωρεί δεύτερη πατρίδα του. Επεσήμανε στον ΥΝΑ ότι ο Όμιλος είναι port operator σε πολλά λιμάνια και θέλει αν επενδύσει και στην Ελλάδα στον τομέα αυτόν.

Γκριμάλντι σε Πλακιωτάκη: «Ενδιαφέρομαι για τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Ηρακλείου» Γκριμάλντι σε Πλακιωτάκη: «Ενδιαφέρομαι για τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Ηρακλείου» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.