Ηγουμενίτσα: 50% ανανέωση στους αντιδημάρχους με έντονο το "άρωμα" γυναίκας

Ηγουμενίτσα: 50% ανανέωση στους αντιδημάρχους με έντονο το "άρωμα" γυναίκας



Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ανακοινώσει ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, τις επικείμενες αλλαγές στη διοίκηση του δήμου, στα πρόσωπα των αντιδημάρχων και των προέδρων των οργανισμών του Δήμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, ο κ. Λώλος πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο σχήμα, αντικαθιστώντας τουλάχιστον το 50% των αντιδημάρχων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θέσεις αντιδημάρχου φαίνεται πως θα καταλάβουν δύο γυναίκες και συγκεκριμένα οι κυρίες Τζέλλου και Τσώτου, φέρνοντας έντονα το "άρωμα" γυναίκας στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας

Σταθεροί θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι μισοί σημερινοί αντιδήμαρχοι, αφού ο κ. Λώλος θέλει να συνεχίσει τη θητεία του, με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει τον πρώτο χρόνο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία και σε νέα πρόσωπα να προσφέρουν, από θέσεις ευθύνης, στη συνολική διοίκηση του δήμου Ηγουμενίτσας..

Ηγουμενίτσα: 50% ανανέωση στους αντιδημάρχους με έντονο το "άρωμα" γυναίκας Ηγουμενίτσα: 50% ανανέωση στους αντιδημάρχους με έντονο το "άρωμα" γυναίκας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.