Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία

Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία


Στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού που να αναλάβει το έργο ιχνηλάτησης και παρακολούθησης των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού και των στενών επαφών τους καθώς και τη συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής περιστατικών κορωνοϊού θα προχωρήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Συνολικά θα προσληφθούν 192 άτομα τα οποία θα ...τοποθετηθούν στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων των 13 περιφερειών της χώρας ενώ θα υπογράψουν συμβάσεις για σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Για την Ήπειρο προβλέπονται 12 "ιχνηλάτες" 6 εκ των οποίων θα εγκατασταθούν στα Ιωάννινα και από 2 σε Πρέβεζα Θεσπρωτία και Άρτα. 

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να στείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω courier μέχρι και τη Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».
Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία Ήπειρος: Προκήρυξη για πρόσληψη 12 "ιχνηλατών" κρουσμάτων κορωνοϊού από την Πολιτική Προστασία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.