Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 47χρονου που μετέφερε με το φορτηγό του επικίνδυνο φορτίο

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 47χρονου που μετέφερε με το φορτηγό του επικίνδυνο φορτίοΣτη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε ποσότητα επικίνδυνου φορτίου που σύμφωνα με το Διεθνή Ναυτιλιακό Κώδικα Επικίνδυνων Ειδών του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού δεν επιτρέπεται, ενώ το εν λόγω όχημα δεν έφερε την προβλεπόμενη εξωτερική σήμανση ότι το όχημα μεταφέρει επικίνδυνο φορτίο, ως όφειλε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο, καθώς και το επικίνδυνο φορτίο.
Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 47χρονου που μετέφερε με το φορτηγό του επικίνδυνο φορτίο Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 47χρονου που μετέφερε με το φορτηγό του επικίνδυνο φορτίο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.