Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 47χρονου που μετέφερε με το φορτηγό του επικίνδυνο φορτίο

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 47χρονου που μετέφερε με το φορτηγό του επικίνδυνο φορτίο



Στη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε ποσότητα επικίνδυνου φορτίου που σύμφωνα με το Διεθνή Ναυτιλιακό Κώδικα Επικίνδυνων Ειδών του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού δεν επιτρέπεται, ενώ το εν λόγω όχημα δεν έφερε την προβλεπόμενη εξωτερική σήμανση ότι το όχημα μεταφέρει επικίνδυνο φορτίο, ως όφειλε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο, καθώς και το επικίνδυνο φορτίο.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.