Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί...

Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί...



Σε ανακοίνωση που στάλθηκε στη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, από το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας, αναφέρεται πως η σημερινή απολύμανση στο Δημοτικό Στάδιο "γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της πρόληψης του Covid 19 και δεν έχει καμία σχέση με το κρούσμα που ανιχνεύτηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ που ανακοινώθηκε. Όλες οι προπονήσεις και δραστηριότητες της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις Κεστρίνης, λόγω εργασιών αποκατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου, και δεν υπήρχε καμία είσοδος ατόμων που σχετίζονται με την ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ".

Η πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του thespro.gr, είναι πως η ομάδα του Θεσπρωτού προπονήθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, λόγω της βροχόπτωσης, που δεν επέτρεπε να γίνει η προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κεστρίνης.

Το παραπάνω μας το επιβεβαίωσε και η διοίκηση του Θεσπρωτού.

Επίσης να μην ξεχνάνε στο ΠΑΚΠΠΟ πως και τα γραφεία της ομάδας στεγάζονται μέσα στο γήπεδο.

Θα πρέπει λοιπόν, όσοι κατέχουν δημόσιο αξίωμα και δημόσιο λόγο, να είναι πιο προσεκτικοί στις ανακοινώσεις τους, ειδικά σε θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας και εν μέσω πανδημίας, για την αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων από τους πολίτες, που απαιτούν να ενημερώνονται υπεύθυνα.
Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί... Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί... Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.