Συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών 



Συνελήφθη, προχθές (05-10-2020) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο προχθές το βράδυ στην πόλη της Άρτας και τον συνέλαβαν διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας πραγματοποιήθηκε έρευνα χθες το πρωί στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου διαπιστώθηκε η υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, σε χώρο της κατοικίας του. 

Συγκεκριμένα στο χώρο του υπνοδωματίου βρέθηκαν δύο ειδικά διαμορφωμένες ντουλάπες, με κατάλληλο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας, εκ των οποίων στη μία καλλιεργούνταν δύο δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ενώ επιπρόσθετα βρέθηκε ειδικός χώρος φυτωρίου εντός του οποίου υπήρχε ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη. 

Συνολικά κατασχέθηκαν: 
δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 74 και 65 εκατοστών, καθώς και ένα δενδρύλλιο σε πρώιμη ανάπτυξη, 
δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (34,10) γραμμαρίων, 
τέσσερα πλαστικά μπουκάλια με έλαιο κάνναβης, συνολικού βάρους (53,54) γραμμαρίων, 
εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (θερμόμετρο, υγρασιόμετρο, σύστημα εξαερισμού και φωτισμού), 
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 
τρίφτης και εργαλείο κλαδέματος με υπολείμματα κάνναβης. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας
Συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.