ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ 



Αγαπητοί Γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Κυριακή και από ώρας 4ης μ.μ. έως 5ης μ.μ. λειτουργεί Κατηχητικό Σχολείο για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, στον Ιερό Ναό Γενέσιον Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Νέας Σελευκείας Ηγουμενίτσης.
Το Κατηχητικό Σχολείο συμπληρώνει το έργο του Σχολείου, δίνει άριστη ψυχική τροφή στα παιδιά μας, τα οδηγεί σε τίμιους δρόμους, τα μαθαίνει να σέβονται και ν' αγαπούν, δυναμώνει την πίστη τους και την ηθική τους, αναπτύσσει και στερεώνει τις αρετές και τα προτερήματα τους, τα εφοδιάζει με όπλα που θα τα αναδείξουν νικητές στις μάχες της ζωής.
Γι’ αυτό αγαπητοί Γονείς σας προσκαλούμε να στείλετε τα παιδιά σας στο Κατηχητικό Σχολείο για να τα καμαρώσετε αργότερα ανθρώπους σωστούς και χρήσιμους στην κοινωνία.
***
Κύκλος Μελέτης Αγίας Γραφής
Στον ενοριακό μας Κύκλο γίνεται ανάπτυξη, ερμηνεία και απλούστευση των μεγάλων αληθειών της Αγίας Γραφής, που αφορούν στη ζωή και τη σωτηρία κάθε πιστού. Γι’ αυτό και χρέος όλων μας είναι να συνειδητοποιήσουμε τη μεγάλη δωρεά του θείου λόγου, που πλούσια μας προσφέρεται, να είμαστε όχι μόνο «ακροατές» αλλά και «ποιητές» του ευαγγελικού λόγου, θεμελιώνοντας τη ζωή μας στις αιώνες αλήθειες του Κυρίου μας, όπου συναντούμε το μοναδικό και αυθεντικό πρότυπο ολοκληρωμένης ζωής.
Η Ενοριακή Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη (από τα μέσα Οκτωβρίου έως τέλη Μαΐου) και από ώρας 6ης μ.μ. έως 7ης μ.μ., με ολιγοήμερες παύσεις λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Δεκτοί όλοι οι Ενορίτες και γενικά οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Πιστοί.
***
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Κάθε Σάββατο στις 7:30 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Εφημέριο - Πνευματικό του Ιερού Ναού, Ιερέα π. Ευστάθιο Καλταπανίδη, τηλ.: 694 80 35 246.
Εκ του Ιερού Ναού Γενέσιον Αγίου Ιωάννου Προδρόμου 
Νέας Σελευκείας Ηγουμενίτσης
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.