Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Φιλιατών

Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Φιλιατών

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ, η απόφαση για τη συγκρότηση και τον ορισμό των μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ - ΚΥ Φιλιατών.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ - ΚΥ  ΦΙΛΙΑΤΩΝ, συγκροτείται ως ακολούθως:  

1. ΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, πτυχιούχος Ιατρικής του UNIVERSITY OF MALTA FACULTY OF MEDICINE AND SURGERY, κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου «Νεάπολις» της Κύπρου,  Διοικητής στο ΓΝ - ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου.  

2. ΣΟΥΠΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μιχαήλ, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΔΑΚΟΥΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Σπυρίδωνα, Ιδιωτική Υπάλληλο. 

3. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Στεφάνου, Συνταξιούχος Τελωνειακός ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ του Ευάγγελου, Παιδαγωγό. 

4. ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του Νικολάου, Επιμελήτρια Α’ Παιδιατρικής στο ΓΝ - ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ως  τακτικό μέλος - εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟ  ΑΝΔΡΕΑ του Μιχαήλ, Συντονιστή Διευθυντή Καρδιολογίας, ομοίως.  

5. ΚΑΙΣΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Νικολάου, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικού - Λογιστικού στο ΓΝ ΚΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ με βαθμό Α’ ως  τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά της την ΜΠΟΥΡΜΑ ΛΟΥΚΙΑ του Ελευθερίου, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Α’.  

Ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται ο ΣΟΥΠΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.  

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται διετής.

Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Φιλιατών Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.