Ο Μ. Κάτσης για την παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΗΓ

Ο Μ. Κάτσης για την παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΗΓ"Σε μια πολύ δύσκολη από τις συνθήκες τις πανδημίας πραγματικότητα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, διοργάνωσε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας διατρανώνοντας την αντίθεσή της στο επικείμενο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, με προίκα μάλιστα όλο το παράκτιο μέτωπο του νομού Θεσπρωτίας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την απόλυτη ευθύνη για το σχεδιαζόμενο έγκλημα, να ξεπουλά ασημικά εν καιρώ πανδημίας. Δεν πρέπει κανείς να μείνει αμέτοχος απέναντι σε αυτή την εξέλιξη.
Δημοτικές και Περιφερειακές παρατάξεις, πολιτικά κόμματα, Θεσπρωτοί αιρετοί, παραγωγικοί φορείς και η τοπική κοινωνία, οφείλουν να πάρουν θέση δημόσια. Αν χαθεί το πιο πολύτιμο και αναπτυξιακό κομμάτι της πόλης, το λιμάνι που είναι μάλιστα εθνικής σημασίας, θα είναι μη αναστρέψιμο.

Τώρα λοιπόν, πριν να είναι αργά!

Μάριος Κάτσης - Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτία
Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Μ. Κάτσης για την παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΗΓ Ο Μ. Κάτσης για την παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.