Στάση εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας την Τετάρτη

Στάση εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας την Τετάρτη



Στάση Εργασίας Τετάρτη 7 Οκτώβρη από τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου 
Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στην Ηγουμενίτσα 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας προκηρύσσει στάση εργασίας , από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

Ενώνουμε τη φωνή μας με σωματεία και μαζικούς φορείς στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 7 Οκτώβρη και ωρα 11.00 π.μ , μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής. 

Απαίτησή μας είναι να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής. 

Έχουν περάσει ήδη πεντέμισι χρόνια από την έναρξη της δίκης της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και επτά από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Δεν ξεχνάμε την δολοφονία του Π. Φύσσα, την οργανωμένη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, την δολοφονία του Σ. Λουκμάν, την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες, σε εργάτες και σε αγωνιστές. 

Απαιτούμε να παρθεί καταδικαστική απόφαση και όλοι οι φασίστες να βρεθούν στην φυλακή! Καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους της περιοχής, να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 7 Οκτώβρη και ωρα 11.00 π.μ 

”Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον” 

ΤΟ ΔΣ
Στάση εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας την Τετάρτη Στάση εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας την Τετάρτη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.