Εξιτήριο πήραν 5 ηλικιωμένοι ασθενείς με COVID-19, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Φιλιατών

Εξιτήριο πήραν 5 ηλικιωμένοι ασθενείς με COVID-19, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Φιλιατών


Ο κύριος Λάμπρος η κυρία Παρασκευή, η κυρία Φωτεινή, η κυρία Βαγγελιώ, και ο κύριος Δημήτρης βγήκαν νικητές από την άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.
Η διοίκηση του νοσοκομείου θα ήθελε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό της πτέρυγας covid 19, που επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αυταπάρνηση, φρόντισε τους απόμαχους της ζωής σαν να ήταν μέλη της οικογένειάς τους, καθώς επίσης τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου, για τις υψηλού επιπέδου ιατρονοσηλευτικες υπηρεσίες που τους παρείχαν.
Το νοσοκομείο Φιλιατών παραμένει στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, έχοντας ως σκοπό την προάσπιση της υγείας όλων των πολιτών του νομού μας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.