Γ. Γόγολος: Ψηφίστε ποιος είναι ο …αδύναμος κρίκος!!!

Γ. Γόγολος: Ψηφίστε ποιος είναι ο …αδύναμος κρίκος!!!



Η πώληση του Λιμένος Ηγουμενίτσας έχει δρομολογηθεί με τον συγκεκριμένο τρόπο, που αποτελεί την πολιτική ιδεολογία της σημερινής κυβέρνησης.

Βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας πώλησης και την συνοδεύουν οι πανηγυρισμοί του υπουργείου και των «ορισμένων» στελεχών της στον Οργανισμό, για το αυξημένο ενδιαφέρον των αγοραστών. ( Δείτε σχετικά δημοσιεύματα)

Το ενδιαφέρον όμως των πολιτών εστιάζεται στις περιοχές, που δεν χρησιμοποιούνται από τον ΟΛΗγ για λιμενικές εγκαταστάσεις στην Ηγουμενίτσα, την Πλαταριά, τα Σύβοτα και τη Σαγιάδα.

Διαβάζουμε :

Ο υπουργός κ. Πλακιωτάκης σε σχετική ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, απάντησε, « ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προβούμε σε ανακοινώσεις για την τύχη των προαναφερομένων περιοχών, που δεν χρησιμοποιούνται ως Λιμενικές εγκαταστάσεις και θα φροντίσουμε μετά την πώληση να είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της οικονομίας της περιοχής, άλλωστε είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές …»

Ο κ. Γιόγιακας σε σχετική ανακοίνωση για το μεγάλο ενδιαφέρον των επενδυτών ανακοίνωσε “ότι αναμένουμε το θετικό αυτό σενάριο να συνοδευτεί και από μια θετική εξέλιξη στο ζήτημα της απόδοσης στο Δήμο της χερσαίας ζώνης που δεν αφορά λιμενικές δραστηριότητες” (κατόπιν ενεργειών του βεβαίως )

Η κ. Δηλαβέρη, «ορισθείσα» πρόεδρος από τον ίδιο τον κ. Πλακιωτάκη, δηλώνει σήμερα στην ΕΡΤ « ότι στο πακέτο πώλησης του Λιμένος Ηγουμενίτσας, δεν περιλαμβάνεται η ονομαζόμενη Χερσαία Ζώνη..»

Ο κ. Λώλος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 30.10.2020, κατόπιν ερώτησής μου για το θέμα « ότι τηλεφώνησα σήμερα…… ακόμη τίποτα»

Κάποιος εδώ έχει χάσει …το μπούσουλα
Κάποιος ανάμεσά μας βρίσκεται, για να υπογράφει μόνο μνημόνια συνεργασίας.
Κάποιος από όλους , αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο στη διαδικασία
Κάποιος … διαρκώς στραβά αρμενίζει.

Ψηφίστε ποιος είναι ο …αδύναμος κρίκος και σε αυτόν το γύρο της φάσης για την πώληση του Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Γ. Γόγολος: Ψηφίστε ποιος είναι ο …αδύναμος κρίκος!!! Γ. Γόγολος: Ψηφίστε ποιος είναι ο …αδύναμος κρίκος!!! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.