43.000€ για καινούργια Mercedes την ώρα που ιδιωτικοποιείται το λιμάνι

43.000€ για καινούργια Mercedes την ώρα που ιδιωτικοποιείται το λιμάνι 

Συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Την ώρα που το λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκεται στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης, με την πρώτη φάση του διαγωνισμού να έχει μάλιστα ολοκληρωθεί, μετά από πρόταση του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΗΓ κ. Πορφύρη, δεσμεύτηκε το ποσό των 43.000€, για την αγορά νέου αυτοκινήτου. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Όχι οποιουδήποτε αυτοκινήτου, αλλά ένα τελευταίας τεχνολογίας όχημα της mercedes και συγκεκριμένα μία MERCEDES BENZ CLA 250e.

Μάλιστα έχουν προβλέψει και την ανταλλαγή του αυτοκινήτου που διαθέτει ήδη ο οργανισμός μίας mercedes kompressor -200.


Η αγορά ενός πολυτελούς αυτοκινήτου, την ίδια ώρα που ολοκληρώνεται η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης και με τα έσοδα της ΟΛΗΓ Α.Ε. να έχουν καταποντιστεί λόγω κορωνοϊού, φυσικά και μειώνει περαιτέρω την αξία της μετοχής του οργανισμού.

Ταυτόχρονα όμως προκαλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Ηγουμενίτσας, οι οποίοι προσπαθούν με τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση να επιβιώσουν και βλέπουν να γίνεται διασπάθιση δημοσίου χρήματος, μόνο και μόνο για να ... κυκλοφορούν κάποιοι με πολυτέλεια.

Με μία ματιά που ρίξαμε στο επίσημο site της mercendes, διαπιστώσαμε πως το μοντέλο που έχει βάλει στο μάτι η διοίκηση της ΟΛΗΓ, κοστίζει καινούργιο 35.884€, χωρίς ΦΠΑ (8.612€) και τέλη ταξινόμησης (2.694€).Η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένων του ΦΠΑ και των τελών ταξινόμησης, είναι 47.190€.

Η απόφαση δέσμευσης πίστωσης της ΟΛΗΓ, αναφέρει πως με τα 43.000€ (χωρίς ΦΠΑ) θα γίνει η πληρωμή της προμήθειας ενός αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας (MERCEDES BENZ CLA 250e) και με ΕΠΙΠΛΕΟΝ ανταλλαγή του παλαιού αυτοκινήτου (MERCEDES KOMBRESSO-200) ιδιοκτησίας της Ο.Λ.ΗΓ.Α.Ε.

Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει άκοπα ο καθένας που γνωρίζει απλή πρόσθεση και αφαίρεση...

43.000€ για καινούργια Mercedes την ώρα που ιδιωτικοποιείται το λιμάνι 43.000€ για καινούργια Mercedes την ώρα που ιδιωτικοποιείται το λιμάνι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

 1. Δε φταίει ο ΟΛΗΓ!
  Δε καταλαβαίνω κ τι το περίεργο στην όλη υπόθεση άλλωστε!
  Ανέκαθεν αυτό το κράτος ήτανε ανοργάνωτο, έχει διορίσει πολλούς άσχετους με το αντικείμενο σε διοικητικές θέσεις, σε θέσεις κλειδιά που λέμε!
  Ο ΟΛΗΓ κ η παρτίδα των βολεμένων από τη πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο εκεί μέσα.
  Ποιος από όλους αυτούς, είναι σχετικός με το αντικείμενο της ναυτιλίας?!? -- ΚΑΝΕΝΑΣ
  Ανίκανοι, εγκεφαλικά καμένοι, το λιμάνι του το πήρανε η θα το πάρουνε σύντομα ξένοι επενδυτές.
  Με άπλυτα σώβρακα λοιπόν, ο ΟΛΗΓ των χαραμοφάηδων, αμόρφωτοι, που δε ξέρουν τι σημάνει ευθύνη/έργο/απόδοση/επένδυση έκριναν ότι πρέπει να αλλάξουν το υπηρεσιακό τους ΙΧ.
  Να κάνουν βολτα στη παραλιακή της Ηγουμενίτσας ενώ μέσα στο Terminal δε λειτουργεί τίποτα!
  Ανέβηκε κάποιος από εσάς στο κτήριο κ ειδικότερα στο λιμεναρχείο?
  Τη πορτα τη κρατούν ανοιχτή με ένα κορμο δέντρου!
  Οι σοβάδες έχουν πεσει οι αράχνες κάνουν παρέλαση, η υγρασία εχει σαπίσει τα πάντα.
  Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στη πλέον ιδανική θέση με τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ να διατηρούν θέσεις.

  Κ εφόσον εσείς του ΟΛΗΓ αναρτήσατε την έγκριση αγοράς ΙΧ, ανεβάστε κ τα βιογραφικά σας να μάθουμε κ να καμαρώσουμε, να ενθουσιαστούμε από τα προσόντα σας, τις προϋπηρεσίες σας.


  GSIO
  Global Shipping Intenational Observer

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες