Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσπρωτίας στον Μητσοτάκη

Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσπρωτίας στον Μητσοτάκη



ΠΡΟΣ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη 
Πρωθυπουργό της Χώρας 
κοινοποίηση: 
α)Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο 
β)Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο 
γ)Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόριο Δημητριάδη 
δ) Βουλευτή Θεσπρωτίας, κ. Βασίλειο Γιόγιακα 
ε) ΑΣΠΕ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σας αποστέλλει επιστολή έντονης διαμαρτυρίας για την πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών να μειώσει το ποσοστό των προσλήψεων των πολυτέκνων στο Δημόσιο από το 15% που είναι σήμερα στο 10%. 
Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για την διατήρηση του ποσοστού 15% με το νέο νομοσχέδιο που έδωσε στη διαβούλευση. 
Όπως ρητά είχε υποσχεθεί, τόσο στην αντιπροσωπεία της ηγεσίας της ΑΣΠΕ στο Υπουργείο Εσωτερικών που τον επισκέφτηκε, καθώς και στην διαβεβαίωση που έδωσε ο ίδιος στην προσέλευση του στην έδρα της ΑΣΠΕ, στις 9/11/2019, Η ΑΣΠΕ σταθερά ζητά από τον Οκτώβριο του 2019 την επαναφορά του ποσοστού των πολυτέκνων στο 20% (το 10% είναι απαράδεκτο).
Η ΝΔ είχε υποσχεθεί στην Βουλή, όταν η προηγούμενη Κυβέρνηση μειώνει το 20% σε 15%, ότι θα επαναφέρει το ποσοστό των πολυτέκνων στο 20%. 
Γιατί δεν τηρεί την υπόσχεσή της; 
Οι πολύτεκνοι δεν αντέχουν να χάσουν και το τελευταίο μέτρο στήριξής τους, το οποίο δεν έχει κανένα κόστος για το κράτος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο Πρόεδρος 
ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ο Γενικός Γραμματέας
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσπρωτίας στον Μητσοτάκη Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσπρωτίας στον Μητσοτάκη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.