Επιστολή της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για την Εθνική Τράπεζα στους Φιλιάτες

Επιστολή της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για την Εθνική Τράπεζα στους Φιλιάτες 



ΠΡΟΣ : ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Χρήστο Σταϊκούρα 
ΔΙΕΥ/ΝΤΗ ΓΡΑΦ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ - Γρηγόρη Δημητριάδη 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣ/ΤΙΑΣ  - Βασίλειο Γιόγιακα 

ΘΕΜΑ: «Ανάκληση παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας» 

Κύριε Υπουργέ 

Η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας ζητά την άμεση παρέμβαση σας για ανάκληση της παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. 

Είναι αδιανόητο την ώρα που δίδουμε όλοι μας τη μάχη για τη Ζωή, το Τραπεζικό σύστημα να μην λαμβάνει καθόλου υπ, όψιν του, τον παραμεθόριο χαρακτήρα των Φιλιατών, το επίπεδο διαβίωσης και ηλικίας των εξυπηρετουμένων, τον ορεινό χαρακτήρα δεκάδων κοινοτήτων και οικισμών, την εξυπηρέτηση πολλών Βορειοηπειρωτών, την παρουσία δεκάδων μεταναστών μας κατά την θερινή περίοδο και όχι μόνον, την κίνηση στην τοπική αγορά, την ύπαρξη Νοσοκομείου και του 628 Τ.Π. και εν τέλει την νέκρωση του τόπου μας με το κλείσιμο και του τελευταίου τραπεζικού καταστήματος που τους εξυπηρετεί. 

Επιτέλους, το ότι αυτός ο παραμεθόριος τόπος στέκεται όρθιος χάρις την ανάγκη των συμπολιτών μας δεν επιτρέπει την μονομερή παρεμβατικότητα με την επίκληση και αμφισβητούμενων δεικτών μιας οικονομίας των αριθμών και μόνον. 

Κύριε Υπουργέ 
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας πρέπει άμεσα να ασκήσει τον έλεγχό του και να αποτρέψει ένα νέο μαχαίρωμα του περήφανου λαού των Φιλιατών, που τόσα προσέφερε και προσφέρει. 

Με τιμή 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Ε.Π 
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΙΧ. ΛΑΜΠΡΟΥ
Επιστολή της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για την Εθνική Τράπεζα στους Φιλιάτες Επιστολή της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για την Εθνική Τράπεζα στους Φιλιάτες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.