Σύλλογος Βλάχων Θεσπρωτίας "Καταστροφή μέρους του πολιτιστικού υλικού μας"

Σύλλογος Βλάχων Θεσπρωτίας "Καταστροφή μέρους του πολιτιστικού υλικού μας"
 


"Το Δ. Σ του Συλλόγου Βλάχων Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει την λύπη και την αγανάκτηση του για την καταστροφή μέρους του πολιτιστικού υλικού μας μετά την παραβίαση της πόρτας των γραφείων μας και την μετατροπή τους σε εργοτάξιο από τον ανάδοχο εργολάβο της ανακαίνισης του ΕΙΝ. 

Η Δημοτική αρχή, δεν μας ενημέρωσε, ως όφειλε, αδιαφορώντας προφανώς για τις συνέπειες, προφασιζόμενη ότι δεν γνώριζε ποιοι απαρτίζουν το Δ. Σ του συλλόγου. Φρόντισε όμως να πράξει ακριβώς το αντίθετο με άλλους συλλόγους που χρησιμοποιούν το κτήριο. 


Η ζημία του πολιτιστικού υλικού και των γραφείων μας οφείλεται αποκλειστικά στην αδιαφορία ή μήπως σε προχειρότητα της Δημοτικής αρχής και συνιστά ασέβεια προς το σύλλογο μας και σε ο, τι αυτός εκπροσωπεί. 

Επίσης ζητάμε από τη Δημοτική αρχή να μας απαντήσει επίσημα,πως, πότε και από ποιον ενημερώθηκε ο σύλλογος μας και ποιος έχει την ευθύνη. Το Δ. Σ του συλλόγου επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα." 

Το Δ. Σ του Συλλόγου.
Σύλλογος Βλάχων Θεσπρωτίας "Καταστροφή μέρους του πολιτιστικού υλικού μας" Σύλλογος Βλάχων Θεσπρωτίας "Καταστροφή μέρους του πολιτιστικού υλικού μας" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.