Ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση

Ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση



Φτάνει στο τέλος ένα δίσεκτο από κάθε άποψη 2020…
Ποιος φανταζόταν ένα χρόνο πριν με ποιες συνθήκες θα πλησιάζαμε στις φετινές γιορτές; Δύσκολες, πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η ανθρωπότητα θρηνεί ανθρώπινες ζωές κι ο φόβος της ασθένειας πλανάται παντού.
Τα φετινά Χριστούγεννα θα πρέπει να μείνουμε μόνο στο σκοπό της Ενανθρώπισης του Θεού. Ας βιώσουμε το νόημα των Χριστουγέννων με Αγάπη, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη εκτιμώντας και προστατεύοντας το μεγαλύτερο αγαθό, την υγεία και τελικά την ίδια μας τη ζωή. Ας σεβαστούμε ότι κάθε επιστημονική γνώση είναι αποτέλεσμα αδιάκοπης προσπάθειας, υπομονής, επιμονής και έρευνας.
Ας είμαστε όμως αισιόδοξοι κι ας ευχηθούμε όλοι μαζί να σταματήσει το κακό και ο νέος χρόνος 2021 να είναι ειρηνικός και χαρούμενος με υγεία.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα…
Το μήνυμα της Αγάπης και της Ελπίδας, που φέρνει η Ενσάρκωση του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδιές μας κι ο χρόνος που φεύγει να πάρει μαζί του καημούς και πόνους. Να επουλωθούν τα τραύματα, να ξεχαστούν οι δυσκολίες, να σκεπαστούν οι μοναξιές.
Να κυριαρχήσουμε στον εαυτό μας, να γίνουμε δημιουργικοί, όπου κι όπως μπορούμε, αν είναι εφικτό να ξεριζώσουμε τα αγκάθια της προσωπικής μας ευπάθειας.

Σταυρούλα Μπραΐμη
Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου
Ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση Ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.