Διαβούλευση για την έγκριση της Α’ φάσης του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Διαβούλευση για την έγκριση της Α’ φάσης του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας 



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους δημότες του ότι στον διαδικτυακό του τόπο (https://igoumenitsa.gr/el/home/gia-ton-dimoti/sxediasmos-dimou/2-uncategorised/1457-epixeirisiako-programma ) αναρτήθηκε το πλήρες κείμενο της Α’ Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ηγουμενίτσας 2020-2023», που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και ερωτηματολόγιο για υποβολή προτάσεων. 

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής – λειτουργικής ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο 2020-2023. Σκοπός του είναι τόσο η ανάπτυξη του Δήμου και η βελτίωση της λειτουργίας του, όσο και η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες. 

Στη Β΄ Φάση που θα ακολουθήσει, θα περιλαμβάνεται ο Επιχειρησιακός και Οικονομικός Προγραμματισμός των δράσεων του Δήμου. 

Μέσω του ερωτηματολογίου μπορούν να υποβάλλονται προτάσεις από πολίτες ή ενώσεις πολιτών και από τοπικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς έως και 31-12-2020. Οι προτάσεις αυτές θα ληφθούν υπόψη κατά την εκπόνηση του τελικού κείμενου. 

ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 

Οι Άξονες του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Ηγουμενίτσας, για την περίοδο 2020-2023, καθορίζονται ως εξής: 

ΑΞΟΝΑΣ 1: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ 

ΑΞΟΝΑΣ 2: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 

ΑΞΟΝΑΣ 3: ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 

ΑΞΟΝΑΣ 4: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Για να συμμετάσχετε στη Δημόσια Διαβούλευση για την Α' φάση υλοποίησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου Ηγουμενίτσας 2020-2023 μπορείτε: 

1. Να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/iC2WCC91SwSsd8Vu6

2. Να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο (https://igoumenitsa.gr/images/new/2020/10-12/erotimatologio2020-2023Af.docx ) και να αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@igoumenitsa.gr ή ταχυδρομικά (Προς Γραφείο Προγραμματισμού, Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα ΤΚ 46100) ή με φαξ στο 2665026067
Διαβούλευση για την έγκριση της Α’ φάσης του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας Διαβούλευση για την έγκριση της Α’ φάσης του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.