20 χρόνια paramythia-online.gr | Κερδίστε ένα τριήμερο στην Κέρκυρα και μια ετήσια δωρεάν διαφήμιση

20 χρόνια paramythia-online.gr | Κερδίστε ένα τριήμερο στην Κέρκυρα και μια ετήσια δωρεάν διαφήμιση


Ήταν ξημερώματα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2001, όταν η paramythia-online.gr, “ανέβασε” την πρώτη έκδοση της στο διαδίκτυο. 
Ήταν τότε που η διείσδυση του ιντερνέτ στην Ελλάδα δεν ξεπερνούσε το 7% και τότε που με αγωνία μετρούσαμε την περιορισμένη επισκεψιμότητα.
Το πρώτο άρθρο αφορούσε την εγκατάλειψη των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς και τις προοπτικές του εναλλακτικού τουρισμού, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο μέχρι και σήμερα.
Την επόμενη μέρα, δεχτήκαμε 16 επισκέψεις και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. 
Σήμερα ξεπερνάμε τις 15.000 επισκέψεις την ημέρα και η χαρά μας είναι η ίδια όπως την πρώτη μέρα.
Πάνω απο 15.000 επισκέψεις (hits) την ημέρα, 21.324 άρθρα, 1.391 βίντεο, πάνω από 22.000 φωτογραφίες, 19.344 μέλη στην facebook page και στο group της paramythia-online.gr, είναι τα νούμερα μας, για την καταγραφή όσων συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς
Η paramythia-online.gr ευχαριστεί όλους εσάς που την φέρατε στις πρώτες θέσεις στις ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο. 
Ειδικά ευχαριστεί όσους πρόσφεραν υλικό και γνώσεις με αποτέλεσμα η paramythia-online.gr να γίνει ένας πληρέστατος οδηγός με ιστορικά στοιχεία, πολυμέσα και ειδικά αφιερώματα.
Το αρχείο μας είναι πλέον τεράστιο και όσον αφορά την τοπική ειδησεογραφία, την τοπική ιστορία και τα λαογραφικά στοιχειά, ανεκτίμητο.

Την επετειακή χρονιά την γιορτάζουμε με μια σειρά διαγωνισμούς. 
Ξεκιναμε με ενα τριήμερο το καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) στην Κερκυρα και ενα χρόνο δωρεάν προβολή (διαφήμιση επιχείρησης) στην σελιδα μας. 
Για συμμετοχή στειλτε μας απλα, ενα mail στο info@paramythia-online.gr μεχρι και 28 Φεβρουαρίου σημειώνοντας ονομα τηλέφωνο και ποιο απο τα 2 δώρα θέλετε.

Σας ευχαριστούμε
20 χρόνια paramythia-online.gr | Κερδίστε ένα τριήμερο στην Κέρκυρα και μια ετήσια δωρεάν διαφήμιση 20 χρόνια paramythia-online.gr | Κερδίστε ένα τριήμερο στην Κέρκυρα και μια ετήσια δωρεάν διαφήμιση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες