https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Αρνητικά τα τεστ στο προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Αρνητικά τα τεστ στο προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας



Αρνητικά ήταν όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στο προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. με τον ΕΟΔΥ.

Δείτε την ανακοίνωση της προέδρου του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ, κας Δέσποινας Ζεϊμπέκογλου:

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΝΠΔΔ Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας θα υποδεχτούν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για ένα ασφαλές περιβάλλον. 

Το προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών έχει υποβληθεί σε προληπτικά test-Covid ύστερα από τη συνεργασία του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. με τον ΕΟΔΥ, τους οποίους και τους ευχαριστούμε θερμά, ενώ το σύνολο των δειγμάτων βρέθηκαν αρνητικά.. 

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. εύχονται από τη μεριά τους σε όλους, γονείς, παιδιά αλλά και σε όλο το προσωπικό των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα με υγεία και όλοι μαζί με συνεργασία και θέληση θα προσπεράσουμε την κάθε δυσκολία. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ

Αρνητικά τα τεστ στο προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας Αρνητικά τα τεστ στο προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.