Συγχαρητήρια στον ΟΛΗΓ και στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Συγχαρητήρια στον ΟΛΗΓ και στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Αξιέπαινη είναι η πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και του Δήμου Ηγουμενίτσας, να τοποθετηθούν υπαίθρια όργανα γυμναστικής, σε τουλάχιστον 3 σημεία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ήδη τοποθετήθηκαν τα όργανα γυμναστικής, στη βρύση του ποδηλατόδρομου από τη πλευρά του ΟΛΗΓ και στο τέλος της νέας επέκτασης του ποδηλατόδρομου, δίπλα από το κάμπινγκ Δρεπάνου, από το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί ένα ακόμα σετ υπαίθριων οργάνων στα Σύβοτα, από το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Επίσης, σύμφωνα με το σχέδιο ανάπλασης του αστικού αλσυλλίου Ηγουμενίτσας, προβλέπεται και εκεί η τοποθέτηση υπαίθριων γυμναστικών οργάνων.

Τέλος, θα προτείνουμε και στους δύο φορείς, ΟΛΗΓ και Δήμο Ηγουμενίτσας, να εξετάσουν το ενδεχόμενο τοποθέτησης οργάνων και στη θέση γωνιά, δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου, ώστε και αυτό το σημείο σιγά σιγά να αναβαθμίζεται.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και στο Δήμο Ηγουμενίτσας. 

Συγχαρητήρια στον ΟΛΗΓ και στο Δήμο Ηγουμενίτσας Συγχαρητήρια στον ΟΛΗΓ και στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες