Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης του Ε/Γ-Ο/Γ ''GOLDEN BRIDGE'' σημαίας Κύπρου στο λιμένα Ηγουμενίτσας, σε εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου Πρίντεζι Ιταλίας – Ηγουμενίτσα – Πρίντεζι Ιταλίας, προσέκρουσε στους προσκρουστήρες του προβλήτα.
Άμεσα, επί του πλοίου μετέβη Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ρήγματος πρίμα στο κέντρο κατά το διάμηκες και σε ύψος ενός μέτρου πάνω από την ίσαλο, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.
Το εν λόγω πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα, όπου αποβίβασε 35 επιβάτες, 28 Φ/Γ και 2 Ε.Ι.Χ., ενώ οι 69 επιβάτες, τα 26 Φ/Γ και τα 14 Ε.Ι.Χ. που ανέμεναν προς επιβίβαση, πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''GOLDEN BRIDGE'' μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.