Δεν δέχεται τη θέση στο νοσοκομείο μετά τη γενική κατακραυγή - Τί απαντάει ο δήμαρχος Φιλιατών για τον γιό του

Δεν δέχεται τη θέση στο νοσοκομείο μετά τη γενική κατακραυγή - Τί απαντάει ο δήμαρχος Φιλιατών για τον γιό του



Με ύβρεις και ψέματα απάντησε και πάλι ο δήμαρχος Φιλιατών, αυτή τη φορά για λογαριασμό του γιού του, ο οποίος μετά από τη γενική κατακραυγή, κυρίως των "δεξιών" οι οποίοι είδαν για ακόμα μία φορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να εκτίθεται από τις αλαζονικές συμπεριφορές ορισμένων στελεχών της, δεν αποδέχεται τη θέση του Πολιτικού Μηχανικού στο νοσοκομείο Φιλιατών, στην μάχη κατά του κορωνοϊού. (Δείτε ΕΔΩ)


Διαβάστε την ολόκληρη και θα επανέλθουμε με την απάντηση μας:

Κύριε Αναστασίου, 
Ως προς το συκοφαντικό και ανήθικο δημοσίευμα σας για δήθεν σκανδαλώδες βόλεμα του γιού μου, Κωνσταντίνου Παππά, στο Νοσοκομείο Φιλιατών είμαι υποχρεωμένος προκειμένου να πληροφορηθούν οι πολίτες την αλήθεια να σας παραθέσω τα παρακάτω : 
Καταρχήν το δημοσίευμα σας είναι εντελώς ψευδές και ανακριβές, καθώς κανένα βόλεμα δεν έγινε του γιου μου στην συγκεκριμένη θέση, διότι καμία σύμβαση εργασίας δεν έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα με το Νοσοκομείο Φιλιατών και ούτε πρόκειται να υπογραφεί ,καθώς ήδη έχει κάνει το δικό του επαγγελματικό ξεκίνημα. 
Επίσης, κ. Αναστασίου δεν μας διευκρινίζετε ποιανού τη θέση ‘’έκλεψε’’ ο γιος μου και τι παραπάνω προσόντα, τα οποία υπονοείτε ότι λείπουν από τον γιό μου, διέθετε το πρόσωπο που ‘’αδικήθηκε’’ σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ;; 
Ο γιός μου Κωνσταντίνος Παππάς είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό και έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. 
Επομένως, κ. Αναστασίου έχει τα ίδια εργασιακά δικαιώματα που έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου. 
Το Μάρτιο του 2020 όπως γίνεται κάθε χρόνο υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα διεκδικώντας θέση επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Φιλιατών. 
Εν τω μεταξύ επειδή η αξιολόγηση αργούσε άνοιξε δικό του Τεχνικό Γραφείο όπου και εργάζεται ασκώντας το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού. 
Ύστερα από 9 μήνες ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και επιλέχθηκε συναγωνιζόμενος και άλλους υποψηφίους να δουλέψουν σαν επικουρικό προσωπικό στην Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Φιλιατών, όπως προβλέπεται από το οργανόγραμμα του Νοσοκομείου. 
Επομένως, κ. Αναστασίου ο γιος μου δεν διορίσθηκε όπως ψευδώς αναφέρετε στο δημοσίευμα σας, αλλά αξιολογήθηκαν τα προσόντα του σύμφωνα με τις προδιαγραφές της προκήρυξης. 
Μέσω αυτής της διαδικασίας αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν 70 εργαζόμενοι να δουλέψουν ως επικουρικό προσωπικό διάφορων ειδικοτήτων. 
Αυτούς ποιους τους διόρισε ;;;; Ο Δήμαρχος Φιλιατών ;;;;; 
Βεβαίως κ. Αναστασίου ο γιος μου δεν χρειάζεται τη συνδρομή του Δημάρχου πάτερα του. 
Έχει όλα τα προσόντα και είναι άξιος και ικανός να δουλέψει σαν ελεύθερος επαγγελματίας όπως και το κάνει, αλλά δεν μπορεί κανείς να του στερήσει το δικαίωμα της εργασίας, του συναγωνισμού και της συμμετοχής σε οποιοδήποτε διαγωνισμό. 
Η εμπάθεια σας κ. Αναστασίου στο πρόσωπο του Δημάρχου δεν έχει όρια, αυτό άλλωστε το γνωρίζουν άπαντες, αλλά να τα βάζετε με νέα παιδιά που ύστερα από κόπους πολλών ετών προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους αγγίζει τα όρια της ανηθικότητας. 
Ο γιος μου είναι περήφανος τόσο για την επαγγελματική μου καριέρα όσο και για την μέχρι τώρα θητεία ως Δήμαρχος. 
Όσο για την αυθόρμητη ειλικρίνεια σας, τι να πει κανείς... μόνο γέλια προκαλεί. 
Η εμπάθεια – ο εκβιασμός και ο φθόνος δεν είναι χαρακτηριστικά για τα οποία πρέπει να υπερηφανεύεται κάποιος. 
Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος μου σας καλώ, αν έχετε το παραμικρό ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας, να δημοσιεύσετε αυτούσια την επιστολή μου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 14 παρ. 5 του συντάγματος περί ελευθερίας του τύπου. 

Φιλιάτες, 5/01/2021 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΠΑΣ
Δεν δέχεται τη θέση στο νοσοκομείο μετά τη γενική κατακραυγή - Τί απαντάει ο δήμαρχος Φιλιατών για τον γιό του Δεν δέχεται τη θέση στο νοσοκομείο μετά τη γενική κατακραυγή - Τί απαντάει ο δήμαρχος Φιλιατών για τον γιό του Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.