Πλημμύρες και κατολισθήσεις στο Δήμο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ)

 Πλημμύρες και κατολισθήσεις στο Δήμο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ)



Σοβαρά προβλήματα στη Θεσπρωτία δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου διημέρου, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στους Δήμους Φιλιατών και Σουλίου.


Σε όλη σχεδόν την έκταση του Δήμου Φιλιατών σημειώθηκαν πλημμύρες και κατολισθήσεις με τα κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην περιοχή της Σκάλας Φιλιατών, όπου ο δρόμος, στο ύψος της διασταύρωσης με τον Αετό, έκλεισε από το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν τέσσερα άτομα από τα αυτοκίνητά τους.


Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στον ορεινό όγκο της Μουργκάνας ενώ 6 μηχανήματα της πολιτικής προστασίας κινήθηκαν για να αποκαταστήσουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης χρειάστηκε η επέμβαση των μηχανημάτων του Δήμου Φιλιατών για να αποκατασταθεί η βατότητα προς το Ριζό, τη Φανερωμένη, την Αχλαδιά, το Κάτω ξέχωρο και το δρόμο Κερασοχωρίου – Παλαμπά.

Πλημμύρες και κατολισθήσεις στο Δήμο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ)  Πλημμύρες και κατολισθήσεις στο Δήμο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.