Ο δήμος Σουλίου μετασχηματίζεται ψηφιακά με την «ΙΡΙΔΑ»

Ο δήμος Σουλίου μετασχηματίζεται ψηφιακά με την «ΙΡΙΔΑ»



Το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών ΙΡΙΔΑ χρησιμοποιεί από την 1.1.2021 για τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του ο Δήμος Σουλίου. Ο Δήμος μας με μηδενικό κόστος, περνάει στην ψηφιακή εποχή της ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών, σταματώντας πλέον την διακίνηση χαρτιού.

Η «ΙΡΙΔΑ» αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από τα στελέχη του Κέντρου Μηχανογράφησης του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και προσαρμόστηκε πλήρως στις ανάγκες του Υπουργείου Εσωτερικών και των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β Βαθμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Η «ΙΡΙΔΑ» αποτελεί ένα σύγχρονο, ισχυρό, αποτελεσματικό και ασφαλές πληροφοριακό σύστημα που ενισχύει την αποδοτικότητα, τη διαφάνεια, τον ιεραρχικό έλεγχο και τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου και ως εκ τούτου τη συνολική διοικητική ικανότητα του να ανταποκρίνεται και ταχύτητα, ακρίβεια και διαφάνεια στις λειτουργικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου οργανωτικού περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Η υψηλή εξειδίκευση και η αρμονική συνεργασία των Στελεχών της Ομάδας Υποστήριξης της ΙΡΙΔΑΣ του Τμήματος Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ομάδας Ανάπτυξης της ΙΡΙΔΑΣ του Κέντρου Μηχανογράφησης του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Σουλίου, αλλά και όλου του προσωπικού του Δήμου μας, καθιστούν απόλυτα επιτυχημένο το εγχείρημα της μετάβασης του Δήμου μας στην ψηφιακή εποχή.

Πλέον όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καταρτίζουν, συντάσσουν, υπογράφουν, διακινούν και αρχειοθετούν ψηφιακά όλα τα εισερχόμενα, εξερχόμενα και εσωτερικά διακινούμενα υπηρεσιακά έγγραφα, αλλά και έγγραφα που θα αποστέλλουν προς τους φορείς που χρησιμοποιούν την ΙΡΙΔΑ, εξοικονομώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Ο δήμος Σουλίου μετασχηματίζεται ψηφιακά με την «ΙΡΙΔΑ» Ο δήμος Σουλίου μετασχηματίζεται ψηφιακά με την «ΙΡΙΔΑ» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.