https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δημοτικό Ωδείο Δήμου Φιλιατών “Αγκάλιασα το όνειρο” (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοτικό Ωδείο Δήμου Φιλιατών “Αγκάλιασα το όνειρο” (+ΒΙΝΤΕΟ)Μετά από τη πρόσκληση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου  Εστία Δερόπολης προς το Δήμο Φιλιατών και Δημοτικό Ωδείο του Δήμου, δημιουργήθηκε μια σύνθετη και πολύ-ταλαντούχα ομάδα της οποίας το αποτέλεσμα είναι εμφανές στην μελοποίηση, εκτέλεση και την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού της Εστίας Δερόπολης με τίτλο «Αγκάλιασα το όνειρο».

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων από τη Δερόπολη, ευαίσθητοι στα κοινωνικά θέματα,ίδρυσαν τον πρώτο φιλανθρωπικό σύλλογο στην ευρύτερη περιοχή. Έναν σύλλογο που έγινε το σπίτι,το στήριγμα και η πιο ζεστή αγκαλιά για όλους όσους το έχουν ανάγκη. Ίδρυσαν την “Εστία Δερόπολης”

Η Εστία Δερόπολης είναι ένας ανεξάρτητος σύλλογος μη πολιτικός και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται κυρίως στη Δερόπολη και στην ευρύτερη περιοχή της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Αλβανίας. Βασικός σκοπός είναι η στήριξη, ηθική και υλική, παιδιών απόρων οικογενειών, που δεν έχουν γονείς ή είναι παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών και η οικογένεια τους δυσλειτουργεί ή είναι διαλυμένη, βρίσκονται σε προφανή αδυναμία να επιβιώσουν ή βρίσκονται σε κίνδυνο.

Επίσης είναι δίπλα σε ευάλωτες γυναίκες και ηλικιωμένους που είτε είναι μόνοι, είτε ζουν σε δύσκολες συνθήκες.

Η Δερόπολη, βρίσκεται στο νομό Αργυροκάστρου. Η περιοχή αυτή όπου κατοικεί σημαντικό κομμάτι του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, είναι ξακουστή για τα όμορφα λιθόκτιστα σπίτια της, τον πολιτισμό, την παιδεία και την παράδοση.


Καλλιτεχνική διευθύντρια : Μπάντιου Αναστασία
Φωνή : Σκεύη Νάγια
Drums : Κυβρανογλου Βασίλης
Ηλεκτρική κιθαρα : ΛιανόςΔημητρης
Φλάουτο : Λιανού Νεφέλη
Μπασσο : Μακρής Στέφανος
Πιάνο : Πορίκη Ελευθερία
Βιολί : Σοφιέλα Μάκου Καραμάνου

Κυκλοφορεί από την Voca Records
Δημοτικό Ωδείο Δήμου Φιλιατών “Αγκάλιασα το όνειρο” (+ΒΙΝΤΕΟ) Δημοτικό Ωδείο Δήμου Φιλιατών “Αγκάλιασα το όνειρο” (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.