https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας για τον θάνατο του Λευτέρη Κωνσταντίνου

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας για τον θάνατο του Λευτέρη ΚωνσταντίνουΑνακοίνωση με την οποία εκφράζει την βαθιά της θλίψη, καθώς και τα συλλυπητήρια στους οικείους του, για τον θάνατο του Λευτέρη Κωνσταντίνου, εξέδωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το χαμό του Λευτέρη Κωνσταντίνου, ενός αληθινού στυλοβάτη της δημοτικής μας μουσικής. Απλός και ταπεινός, και με χαμόγελο, υπηρέτησε την παράδοση με συνέπεια και αξιοπρέπεια. Ήταν πάντα κοντά στην Πανηπειρωτική και συμμετείχε με χαρά σε όλες τις εκδηλώσεις της.
Αθόρυβος και μεθοδικός, με μεράκι και πίστη τραγούδησε με πάθος και αυταπάρνηση τον καημό, τη δημιουργία, την ξενιτιά, τα βάσανα, αλλά και την προκοπή του Ηπειρώτη.
Με θλίψη εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του διατυπώνουμε παράλληλα και τις ευχαριστίες μας για τη μεγάλη του προσφορά.
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας για τον θάνατο του Λευτέρη Κωνσταντίνου Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας για τον θάνατο του Λευτέρη Κωνσταντίνου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.