https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας

Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου ΗγουμενίτσαςΚαλείστε να συμμετάσχετε σε διά περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή, από ώρα 11:00΄ έως 13:00’ για διατύπωση γνώμης στα παρακάτω θέματα :

1ο ΘΕΜΑ : 
Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών του Δήμου Ηγουμενίτσας.

2ο ΘΕΜΑ : 
Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

3ο ΘΕΜΑ : 
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο 2020-2023.

Η συνεδρίαση γίνεται δια περιφοράς για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19, σύμφωνα με την με αρ. 426 Α.Π.77233/13.11.2020 (ΑΔΑ: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (Οργάνωση και λειτουργία των Δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας).
Έως την Παρασκευή 22/1 ώρα 13:00’ περιμένουμε απάντηση με e-mail στο οποίο θα μας γνωρίζετε εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε για κάθε θέμα ξεχωριστά και σε περίπτωση διαφωνίας θα μας στείλετε κείμενο με τις παρατηρήσεις σας, για να τις καταχωρήσουμε στο Πρακτικό (το e-mail μπορείτε να το στείλετε και τις προηγούμενες ημέρες).
Εάν δεν είναι εφικτή η αποστολή e-mail μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 22/1 από ώρα 11:00΄ έως 13:00’ για διατύπωση της γνώμης σας. (τηλ. 2665361140 Γ. Κατσιμάνης)
Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.