Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών

Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης προέβη στην παρακάτω δήλωση κατά την επίσκεψή του στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών έπειτα από την επιστολή "κραυγή αγωνίας" των εργαζομένων που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

"Η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ της κυβέρνησης της ΝΔ, αποφάσισε για τη νέα χρονιά, ολόκληρη η Ηγουμενίτσα να μείνει με μόνο 2 διανομείς!!, οι Φιλιάτες με 1 διανομέα!! και η Παραμυθιά με 1 διανομέα!! Το ίδιο συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα απομακρυσμένα χωριά δε θα εξυπηρετούνται, οι ηλικιωμένοι θα βλέπουν τις συντάξεις και τις πληρωμές υποχρεώσεων να καθυστερούν ή και κατόπιν προθεσμιών, όπως και οι επιχειρήσεις και η καθολική υπηρεσία θα πάψει να ισχύει. Ο ακριτικός νομός Θεσπρωτίας, με ένα μεγάλο δίκτυο χωριών στην επικράτειά του, θα διαπιστώσει την απουσία των ταχυδρομικών υπηρεσιών από τους πολίτες με τον πιο έντονο τρόπο.
Το σχέδιο της Κυβέρνησης για τη διάλυση των ΕΛΤΑ είναι αντικοινωνικό και άκρως νεοφιλελεύθερο. Τα ΕΛΤΑ που είναι ταυτόσημα με την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους, δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν ιδιωτικό, γαλάζιο μαγαζί για κομματικά συμφέροντα. Οι τοπικές κοινωνίες και οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιδράσουν."
Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Επίσκεψη Κάτση στα ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες