https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Ηγουμενίτσα: Το παράπονο ενός ηλικιωμένου συμπολίτη

Ηγουμενίτσα: Το παράπονο ενός ηλικιωμένου συμπολίτηΕπιστολή, συνοδευόμενη και από μία φωτογραφία, μας έστειλε τη Δευτέρα, ηλικιωμένος συμπολίτης μας.
Σε αυτήν, εκφράζει το παράπονό του, για την έλλειψη παγκακίων, στον παραλιακό χώρο, πίσω από το πολιτιστικό κέντρο Πάνθεον, στην Ηγουμενίτσα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει ο χώρος, έχει ξοδέψει 47.000 (χωρίς ΦΠΑ) για την αγορά συνολικά 159 παγκακίων. 
Θα ήταν χρήσιμο να μας πουν, που έχουν τοποθετηθεί όλα αυτά τα παγκάκια τα οποία προμηθεύτηκαν, όλα με απευθείας αναθέσεις.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ.
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ,ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ;
ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ... 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ηγουμενίτσα: Το παράπονο ενός ηλικιωμένου συμπολίτη Ηγουμενίτσα: Το παράπονο ενός ηλικιωμένου συμπολίτη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΥΠΕΡΑΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ SUPERMAN ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ... ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ....ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.