https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων (Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας»).
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, βρέθηκε στην κατοχή του εν λόγω αλλοδαπού χειραποσκευή, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε χύμα καπνό συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών και τετρακοσίων πενήντα γραμμαρίων (2.450 γρ.), χωρίς να φέρει την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, με σκοπό να μεταφερθεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνικού προϊόντος.
Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.