Έναρξη λειτουργίας τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Θεσπρωτίας

Έναρξη λειτουργίας τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Θεσπρωτίας 



με έδρα την Ηγουμενίτσα 
Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e- ΕΦΚΑ Θεσπρωτίας, με έδρα την Ηγουμενίτσα (Δημοκρατίας 1, ΛΑΔΟΧΩΡΙ , Τ.Κ.: 46100), από σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021. 

Στην ανωτέρω οργανική μονάδα του Φορέα , θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας. 

Συγκεκριμένα, στη νέα δομή εντάσσονται όλες οι αρμοδιότητες του Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Θεσπρωτίας και του Περιφερειακού Τμήματος Μη Μισθωτών Θεσπρωτίας με έδρα την Ηγουμενίτσα των οποίων παύει η λειτουργία από τις 3-1-2021 (ΦΕΚ Β' 5336/3.12.2020). 

Τα στοιχεία επικοινωνίας με την εν λόγω οργανική μονάδα είναι τα ακόλουθα: 
Τηλέφωνο: 26650-24109. 
Έναρξη λειτουργίας τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Θεσπρωτίας Έναρξη λειτουργίας τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Θα ηθελα να μαθω αν θα αφορα την οργανικη μοναδα του εφκα οι λειτουργιες και οι καταθεσεις δικαιολογητικων για την εκδοση νεων συνταξεων που εχουν σχεση με την διαδοχικη ασφαλιση, π.χ ασφαλιση ΙΚΑ και Δημοσιο. (33 χρονια δημοσιο και 5,5 χρονια ΙΚΑ στον ιδιωτικο τομεα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.