Θεσπρωτία: Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00 - Κλειστά κομμωτήρια - Τι ώρα θα κλείνουν τα Σούπερ Μάρκετ

Θεσπρωτία: Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00 - Κλειστά κομμωτήρια - Τι ώρα θα κλείνουν τα Σούπερ Μάρκετ



Αργά μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται η ΚΥΑ που θα εξειδικεύει τα μέτρα που θα ισχύουν από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου στις “κόκκινες” περιοχές (Ζώνη αυξημένου κινδύνου) στις οποίες εντάχθηκε και η Θεσπρωτία.

Επιγραμματικά, τα κυριότερα μέτρα που μέχρι στιγμής προβλέπονται:


  • Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 5:00 το πρωί. Εξαιρούνται οι μετακινήσεις για λόγους υγείας, εργασίας και βόλτας κατοικιδίου.
  • Πλήρης απαγόρευση των συναθροίσεων, δημόσιων και ιδιωτικών
  • Λειτουργία των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοπωλείων ΜΟΝΟ με ραντεβού
  • Click – away για όλο το υπόλοιπο λιανεμπόριο
  • Κλειστά θα είναι κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής ενώ αναστέλλονται οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος ακόμα και από ιατρεία και πολυδύναμα ιατρικά κέντρα (αποτρίχωση, θεραπεία με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες, μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίηση νυχιών κοκ).
  • Κανονικά συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα σχολεία, πλην των Λυκείων τα οποία επιστρέφουν στην τηλεκπαίδευση
  • Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων περιορίζεται έως τις 17:30. Μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι τη 01:00, μόνο για υπηρεσίες delivery.
Θεσπρωτία: Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00 - Κλειστά κομμωτήρια - Τι ώρα θα κλείνουν τα Σούπερ Μάρκετ Θεσπρωτία: Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 18:00 - Κλειστά κομμωτήρια - Τι ώρα θα κλείνουν τα Σούπερ Μάρκετ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.