Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. - Συνάντηση και Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. - Συνάντηση και Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας



Το Προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 12-02-21 εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΚΟΡΙΖΗ Κωνσταντίνο.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και είχε ως αποτέλεσμα μια γόνιμη συζήτηση που είχε ως σκοπό αφενός μεν την γνωριμία και καλοσώρισμα του νέου Λιμενάρχη,αφαιτέρου δε να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα που διέπουν το προσωπικό και εν γένει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Από την πλευρά του ο κ. Λιμενάρχης αφού μας άκουσε με προσοχή είπε ότι επιζητεί και πιστεύει στην συνεργασία με το σωματείο καθώς και ότι επιθυμεί την υπηρεσιακή ηρεμία του προσωπικού,ηρεμία όπου θα έχει αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης του προσωπικου.Μας διαβεβαίωσε δε ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύση στα προβλήματα που του παραθέσαμε και σε όποιο μελλοντικό πρόβλημα προκύπτει κατά το μέτρο το δυνατόν.
Ευχόμαστε στον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας καλή τοποθέτηση και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΝΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑOΣ
Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. - Συνάντηση και Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. - Συνάντηση και Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.