Προβλήματα από τον παγετό στην Παραμυθιά και σε κοινότητες του δήμου Σουλίου

Προβλήματα από τον παγετό στην Παραμυθιά και σε κοινότητες του δήμου Σουλίου



H σχεδόν ολονύχτια χιονόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν αυτή την στιγμή, έδωσε ένα παγωμένο πρωινό στη Παραμυθιά και στον δήμο Σουλίου με τα προβλήματα κυρίως να εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο, οπου ο παγετός απαιτεί μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων.

Απο νωρίς το βράδυ της Κυριακής, δημοτικά και μισθωμένα οχήματα ρίχνουν αλάτι στην Παραμυθιά και στις κοινότητες Αγία Κυριακή, Ελαταριά, Σαλονίκη, Ελευθεροχώρι, Πετούσι, Πολύδροσο, Πλακωτή, 5 Εκκλησιές, Νεοχώρι, Γκρίκα, Αμπελιά, Ξηρόλοφος, Καρβουνάρι, Σεβαστό, Γαρδίκι, Αυλότοπος, Κουκουλιοί, Σαμονίδα, Τσαγγάρι, Φροσύνη. Επίσης αλάτι υπάρχει απο την Περιφέρεια στο οδικο δίκτυο των επαρχιακών οδων, ενώ η Εγνατία οδος ΑΕ ρήχνει αλάτι στον αυτοκινητόδρομο.

Αλάτι υπάρχει διαθέσιμο στο κεντρικό εργοτάξιο του δήμου στο ΚΕΓΕ Παραμυθιάς.

Δύσκολη είναι οι μετακίνηση στις κοινότητες του ορεινού όγκου, ενώ αναφορές υπάρχουν για μεγάλη δυσκολία στην πρόσβαση σταβλικών εγκαταστάσεων στη Λαμπανίτσα και στα Σουλιωτοχώρια. Το χιόνι που καλύπτει τα περισσότερα ορεινά έχει μετατραπεί σε πάγο και το αίσθημα ψύχους είναι πολύ μεγάλο

Η θερμοκρασία το επόμενο διήμερο δεν θα ξεπεράσει τους 2 βαθμούς κελσίου ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης θα πέσει μέχρι και τους -8.
Προβλήματα από τον παγετό στην Παραμυθιά και σε κοινότητες του δήμου Σουλίου Προβλήματα από τον παγετό στην Παραμυθιά και σε κοινότητες του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.