Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας - Συλλυπητήρια Μπέζα

Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας - Συλλυπητήρια Μπέζα



Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζας. Πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του 1996 στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και επανεκλέχθηκε το 2000, το 2004 και το 2007. Στην πρώτη κυβέρνηση του Κώστα Καρανανλή διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών.

Ηταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από την εκκλησία του Αγιου Ελευθερίου.

Tα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του πρώην υφυπουργού.
«Ο Αδάμ Ρεγκούζας υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την παράταξη της ΝΔ, τους πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης και τη χώρα ως υφυπουργός Οικονομικών. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δήλωση Αντώνη Μπέζα:
Στις 10 Οκτωβρίου του 2005, ο Αδάμ Ρεγκούζας με υποδέχθηκε, νέο τότε βουλευτή, στην Καραγιώργη Σερβίας 10 και μου παρέδωσε τη θέση του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών αρμόδιου για τα έσοδα και τη δημόσια περιουσία. 
Είχαμε γνωριστεί και αναπτύξει φιλική σχέση εκτίμησης ως βουλευτές της ΝΔ στην Αντιπολίτευση την περίοδο 2000- 2004. 
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργού εργάστηκε με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και γνώση για τον εξορθολογισμό του φορολογικού συστήματος και την αναδιοργάνωση της φορολογικής διοίκησης. Αλλά και η κοινοβουλευτική του παρουσία υπήρξε συγκροτημένη και παραγωγική. 
Στάθηκε δίπλα μου με αξιοπρέπεια και με βοήθησε στα πρώτα βήματά μου στη νευραλγική θέση που τον αντικατέστησα. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Μάκη!!!
Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας - Συλλυπητήρια Μπέζα Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας - Συλλυπητήρια Μπέζα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.